top of page
LIFETIME VERT 282.png

Ibis Cycles livstidsgaranti

Hörde vi livstidsgaranti…? 

Ibis Cycles erbjuder nu en livstidsgaranti mot tillverkningsfel på alla fälgar, hjul och ramar som köpts den 1 januari 2023 eller senare. Detta ersätter Ibis tidigare 7-åriga garanti och återspeglar den befintliga policyn att uppfylla garantianspråk för defekta produkter oavsett köp. datum.

Den nya livstidsgarantin täcker defekter i material och utförande för den ursprungliga ägaren. Den täcker inte skador på grund av att du kört in i din garageport eller avsiktliga skador. Produkter köpta 2022 eller tidigare kommer att omfattas av Ibis 7-åriga garanti.

Observera att alla garantianspråk kräver ett inköpskvitto i ägarens namn från en auktoriserad Ibis-återförsäljare. Anspråk utan ett inköpskvitto kommer inte att beaktas under garantin.

För att aktivera din livstidsgaranti, registrera din cykel här.

Livstidsgaranti – Ramar

Livstidsgaranti på ramar — Ibis ramar levereras med en livstidsgaranti mot defekter i material och utförande för den ursprungliga ägaren. Ibis kommer antingen reparera eller byta ut varje del som den bedömer vara defekt. Denna garanti kan inte överföras och gäller endast för Ibis-bågar som säljs efter 1 januari 2023 och registreras inom 1 år efter köpet på:

 

https://www​.ibis​cycles​.com/​s​u​p​p​or​t​/​w​a​r​ranty

 

Ramar sålda före 1 januari 2023 kommer att omfattas av denna garanti under en period av 7 år för den ursprungliga registrerade ägaren. Icke-registrerade ramar omfattas under en period av 2 år. Färg och finish täcks under en period av 1 år.

Livstidsgaranti – hjul/fälgar

Aluminiumfälgar — Blackbird Send aluminiumfälgar kommer med en livstidsgaranti mot fel på grund av stötskador eller defekter i material och utförande för den ursprungliga ägaren. Slagskada täcks från fall till fall eller enligt vår policy för ersättning utan fe

 

Carbonfälgar kommer med en livstidsgaranti mot defekter i material och utförande för den ursprungliga ägaren. Slagskada täcks från fall till fall eller enligt vår policy för ersättning utan fel. No-fault garantitäckning är tillgänglig för krockrelaterade och icke åkande skador.

 

Ibis-märkta nav är garanterade fria från defekter i material och utförande under en period av 2 år för den ursprungliga ägaren. Detta exkluderar lagren som är en normal slitageartikel.

Färggaranti

1 års garanti på finish — Färg och finish täcks under en period av 1 år. Observera att färgskador från borttagning av skyddstejp inte täcks av vår färggaranti. De flesta tillverkare av skyddstejp har rekommenderat borttagningsinstruktioner för att förhindra färgskador. Dessa brukar bland annat innebära att man applicerar lite värme för att mjuka upp limmet. Kontrollera med tillverkaren av tejpen innan du försöker ta bort!

Finstilt

Ovanstående begränsade garantier täcker inte normalt slitage, och de gäller inte heller skador som är resultatet av uppenbar missbruk, försummelse, felaktig montering, felaktigt underhåll, ändring, felaktig användning eller värmeskada. Livstid betyder den normala förväntade livslängden för våra produkter. Kostnaderna för demontering, återmontering eller reparation av eventuella anslutna komponenter täcks inte av denna garanti och är den ursprungliga ägarens ansvar. Under inga omständigheter täcks kostnaderna för frakt till eller från Ibis av dessa garantier.

 

Om inte annat anges, är den enda gottgörelsen under ovanstående garantier, eller någon underförstådd garanti, begränsad till att byta ut defekta delar med de av samma eller högre värde efter eget gottfinnande av Ibis Cycles. Ibis Cycles ska under inga omständigheter hållas ansvarigt för direkta, oförutsedda skador eller följdskador, inklusive, utan begränsning, skador för personskador, egendomsskador eller ekonomiska förluster, oavsett om de är baserade på kontrakt, garanti, försumlighet, produktansvar eller någon annan teori. . Okej? Bra!

bottom of page